Livet runt 40

Läkarbesök

Ringde min läkare för en tid sedan under hans semester och ville komma dit. Jag har egentligen en massa saker att ta upp, men iochmed att han är typ den populäraste och bästa läkaren i stan (jag byter aldrig husläkare), så tar jag det mest akuta.
Jag har 2 ”pluppar” på huden som eventuellt måste tas bort och skickas på odling. Jag har varit ganska nervös för dem en längre tid. Jag tänker inte ens säga hur länge.. *harkel*
Men idag ska jag iallafall iväg. Känns lite läskigt. Han sa att han behövde 5 min för att se ifall de behöver tas bort och skickas på odling.
Men vad sjutton.. de är ju inte så snygga att ha på huden heller liksom. 2 röda pluppar som sticker ut en centimeter från huden. Jag tar nog hellre ärr, men vi får se.
Klockan 13 vet jag förhoppningsvis vad nästa steg är.
Idag har jag även börjat mitt nya liv.. japp helt så här en septembertisdag och långt ifrån nyår.
Jag måste börja äta lite nyttigare frukost. Varje morgon är det 2 mackor och 1 kopp kaffe. Men idag blev det fil med färsk kiwi och banan.. och en kopp kaffe.. hehe..
Alltid något. Har även funderingar på att sluta med godis igen. Fast inte helt utan bara äta någon gång. På så vis blir det inget tvång. Hjärnan vet att man får äta godis om man blir sugen, därför kan det vara lättare att hålla upp. Jag klarade ju 2 månader sist ju för tusan.
Vi får se..
Godmorgon!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. lillalady

    Hoppas det går bra hos doktorn.
    Jag har oxå börjat med nyttigare frukost. Förut var det vitt bröd och kaffe. Nu är det smoothie och kaffe. En liten förbättring.
    Har även dragit ner på socker. Nu ska jag bli hälsosam! Eller nåt sånt, haha.