Livet runt 40

När är bäst tid att sälja?

Jag är så trött på att bo trångt. Spelar ingen roll hur mkt vi plockar och städar och försöker gömma undan saker, så nog sjutton är det lika mkt ändå. Vi börjar få slut på plats i garderober, förråd och lådor. Det står påsar och kartonger lite varstans och det känns tråkigt.
Imorgon kommer det en firma hit och kollar in vårt badrum för offert. Vill ha det klart känner jag. Men det är mkt som vara klart innan man kan sälja och man hinner inte mkt på helger som ensam person. Jag vet. Så är det för alla. Spyr lite på den kommentaren oxå faktiskt.
Men ibland behöver man folk som kommer och hjälper till över en helg för att det ska ske lite snabbare. Pappa ställer upp bara man frågar han. Han kommer in samma dag om det är så, men åka 12 mil enkel resa. Känns sådär.
Skulle behöva lite fler personer i stan som bara kunde komma över o hjälpa till.
Lister ska sättas upp, tapetvåder ska bytas ut. Trösklar ska på m.m m.m
Urk.
Vill bara ha allt klart.
Men så till nästa big question.
När är det bra tid att sälja? Före jul efter jul?
Erfarenheter?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. MissJoi

    Ja du Helena den som det visste.. Helst av allt vill vi ju ha hus, men vet inte om vi har råd med det. Det ligger ju runt 2 mille häromkring och jag vill inte bo för långt från stan heller. Sen är ju priserna på bostadsrätter på väg ned.. inte så kul heller att tänka på. SUCK

  2. helena

    Tja, ingen aning egentligen. Men jag skulle kanske börja i typ mars när folks vårkänslor börjar spira? Då hinner ni kanske klart utan stress också. Men visst fixar ni det! Vi byggde ett hus själva med två små och tre jobb samtidigt! Tufft, visst. Men kul!
    Alltid spännande att flytta, vad vill ni till?

  3. telefonfobi

    Känner igen det där med grejer överallt, det blir liksom aldrig någon riktig ordning. Men det är ett tufft steg att ta från hyresrätt till något eget, var ska man få alla pengar ifrån? Drömmen är en liten röd stuga med vita knutar. Där det knarrar lite vid tredje brädan i hallgolvet. Det är bara att spara… Suck… Hoppas försäljningen går bra och att ni får hundra miljoner kronor. Då kanske ni kan skänka futtiga två stycken miljoner till oss?