Livet runt 40

Åsså var man hemma igen

Efter ännu en fullspäckad helg.
Vi har hunnit med mycket denna helg. Mycket folk that is.
Idag åkte vi förbi Karlskoga på hemvägen och hoppade in hos farmor. Dit kom även Olivias lilla söta kusin Tyr (som ni ser på nedan inläggs bild).
De lekte.. eller ja.. vid sidan av varandra iallafall. Men sötast var de nog ändå när de båda satt i farmor/mormors knä och lyssnade på Bunnyparty och Bamsesången (de bästa låtarna i världen if you ask Olivi). Olivia lade sin lilla hand på Tyrs axel och så satt de bra länge.
Söta.
Nu har vi iallafall kommit hem. Olivia ligger och sover och jag spelar Wordfeud med x antal olika spelare. En arbetskompis bjöd in mig till ett engelskt parti.. mm.. det var ju lätt.. jag har bokstaven q kvar.. och hon leder stort. Typiskt. Det tränade ju hjärnmusklerna en aning iallafall.
Vi har förresten även fått offert för badrumsrenoveringen. Blev inte så billigt som vi trott, så nu får vi begära in fler. SUCK…
Förresten nummer 2 såg vi Bridesmaides igår. Herregud vad jag skrattade. Mkt bra och sevärd film. Se den.
Nu blir det lugna gatan här och det vore bra om jag kom på ett ord med q i oxå.. så jag vinner.. men det verkar inte fungera med alla bokstäver som ligger på brädet..

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Timjanoakleja

    Kul att dopet var så lyckat och att kusinerna kommer bra överens! Vi lär få vänta på kusiner till G, men grannarna väntar tvillingar när som helst så han får iaf lekkamrater på gatan!
    Kram