Livet runt 40

SM i konsten att lägga barn som sover

Det är ganska lätt att söva ett trött barn.. ibland ska väl tilläggas. Olivias favvo är att sövas i famnen om det inte är för varmt vill säga, då fäktas hon hej vilt tills vi lägger ner henne och hon får ligga och gosa in sig med sina två snuttisar till hon somnar. Och nåde den som rör henne då! Hello arga blicken!
Men när hon har fått somna i famnen och det ska bli till att lägga ner det här lilla byltet, det är då man stöter på problem.
Armen ska bort under det lilla huvudet och kroppen utan att hon vaknar. Till detta krävs mycket motivation, koncentration och tålamod.
Särskilt om man har bara (nakna) armar och dessa har klibbat ihop med trött sovande bebishud. Då höjer vi genast svårighetsnivån.
När man nästan är nere vid sängen med sina armar och tänker att jag klarar det här.. Då råkar man knycka till eller så rispar man bort armen från bebisnacken och man får onda ögat av en klarvaken bebis.
Bara att börja om.. om man lyckas alltså.. Vid det laget kan bebis vara otroligt pigg efter världens kortaste powernap och vill absolut inte sova!
Därför har jag gjort det enkelt för mig nu när jag är sjuk. Bebis har fått sova på mig, så kan man få vila lite själv samtidigt. Men tro inte att jag kunnat sova, icke. Denna kropp vill tydligen sova när bebis är vaken. Det är jäkligt konstigt alltså. Men shit vad hon har sovit bra på min kropp. Minst 1 timme varje gång.
Dagens inte gillar lista:

  • syster o kille skulle komma hit, men joi är sjuk så det blev inställt. Inge bra.
  • Andy åt upp MIN Bärry blåbär imorse. Jag kom på han mitt i akten. Big minus.
  • Vi ska till kusten imorgon och jag är dålig. Men kanske lättare att vara sjuk borta än hemma.

Ja det räcker väl så.
Nu ska jag kolla vidare på filmen Water for Elephants. Den börjar lovande. Jag har ju faktiskt blivit ett fan av Robert Pattinson, believe it or not.
Dagens gilla lista:

  • Olivia 8 månader idag.. hoooray hooooray.. min största kärlek i hela världen. Tack för de finaste 8 månaderna i mitt liv skruttapan.
  • Att jag har druckit upp all apelsinjos själv.. In your face Andy.. haha
  • Att vi idag gett Olivia 8 månaders mat alltså med mer fibrer och klumpar. Man vill ju inte börja för tidigt inte.. Recension? Hon gilla.

Nu blir det till att stoppa upp ett par näsdukar i snoken och andas sexigt genom munnen resten av kvällen.
Idag blir det iallafall inga barn gjorda det kan ni vara säkra på.
Kram kram
Bild0586Ganska så nyfödd skruttapa

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.