Färskpotatissallad med bacon ca 4 personer
Färskpotatis
3 pkt bacon
1 pkt ruccolasallad
svartpeppar
1 pkt körsbärstomater eller plommontomater
parmesanost
2 burkar creme fraiche Vitlök parmesan
Koka upp färskpotatis för ca 4 personer. Dela potatisen i halvor när du kokar dem.
När potatisen är kokt, klipp baconet i små bitar och stek tills det är knaprigt.
När baconet är färdigt häll av vattnet till potatisen och lägg i potatisen i stekpannan tillsammans med baconet. Låt potatisen steka i baconfettet och få lite färg.
Medan det steker dela tomaterna i halvor och skölj ruccolan. Lägg i en skål. Peppra.
När potatisen fått lite knaprig färg och yta lägg i bacon och potatis i salladsskålen.
Blanda i båda burkarna med creme fraiche och rör runt.
Klart att servera.
Strö över lite parmesan på toppen.
SMASK!!!
Satan vad gött det var.
Mvh matbloggaren
Dagens mattips
Kommentarer
![](https://blogg.loppi.se/livetruntfyrtio/files/2018/11/johannastal_avatar_1543216505-100x100.jpg)
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.