Livet runt 40

Goda grannar (!?)

Vi bor i en bostadsrätt i Karlstad. I 2 år satt jag med i styrelsen och lärde på så vis känna vissa grannar ganska bra. Vi hade skitkul på en del möten och har umgåtts en del privat oxå.
Det känns som om det är lättare att lära känna sina grannar när man bor i bostadsrätt. Du blir liksom tvungen. Bredvid oss till höger har det flyttat in en gammal killkompis och hans tjej, från karlskoga, jätteroligt. Så där har vi hängt ibland. Han är stormförtjust i lilla Olivia och så fort han ser henne börjar han helt plötsligt prata med den ljusaste falsettrösten. Rätt roligt att lyssna på.
Men bredvid oss till vänster.. där har det flyttat in en familj som vägrar att hälsa. Mannen i hushållet hälsar och pratar lite förstrött, men frun och barnen.. ICKE. Och då kan vi stå 10-15 cm ifrån. Ja nu kanske ni undrar varför vi står så nära, men det är väl lite överdrivet. Vi kan typ mötas i trappan och människan tittar ner i golvet. Vad fan blir det? Jag blir skitsur. Är jag på dåligt humör någon dag och vi möts kommer jag kommentera något vasst och syrligt. Kan inte hålla mig jämt.
För ett tag sedan bodde det en ung tjej ovanför mig.. Hon träffade en kille. De var kära. JÄTTEKÄRA. Behöver jag säga mer?
Det var sex ta mig fan jämt! Hela nätterna, dagarna.. you name it. Visst lite älskog kan jag väl stå ut med, men skaff en säng som inte gnisslar så. Det lät som om herrskapet låg bredvid oss i samma rum. Till slut så flyttade hon härifrån och jag slapp klaga. Hur sjutton säger man detta till en granne utan att hon eller jag rodnar ihjäl oss?
Till saken hör oxå att en annan granne trodde att det var jag och Andy som höll låda 24/7. Tur som fan att jag redan pratat med styrelsen om detta då. My god.
Jag har en annan gullig granne som jag brukar be ta hand om mina katter ibland när vi åker bort. Jag i min tur tar hand om hennes lilla pippi när hon åker bort. Jag behöver absolut inte ha något för besväret, för det är verkligen inget besvär, men när hon kom hem häromdagen.. nog sjutton hade hon köpt med 3 polkagrisar till lille Joi då. Det är pluspoäng det.. eller ja.. 3 stora och 1 liten för att vara exakt.. Sweeeet!
Hennes mamma bor under mig och det är hon som hade getingboet hos sig. Jättegullig dam, men just nu ligger hon inte på pluspoäng… 3 getingar cirkulerar för tillfället på min balkong. Me no likey. Kan inte ha öppet till balkongen. I´m like dying here you know.
hmm…
Inte okej.. Hon borde ha behållt getingboet på sin balkong.. Nu har de ingenstans att bo. *mutter mutter*
Klart jag förstår, men .. fan.. svettas nu.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.