Livet runt 40

Foo Fighters konsert

Idag bär det av mot Stockholm. Foo fighters spelar på Stockholm Stadion. Fy satan vad roligt det ska bli. Bo på hotell, käka utan att ha bråttom, äta godis !! eller chibban, sitta och prata, köpa foo fighters t-shirt, se Dave Grohl, pussas och kramas och umgås med lillasyster o hennes kille.
Vi kommer säkert ha jättekul.
Men ett stort svart moln är över våra huvuden och det är inte vilket moln som helst.. Det är molnet av saknad för Olivia. Sova utan henne. Det har jag inte gjort på över 6 månader och fråga mig inte hur jag ska klara av det, för det vet jag inte!! Det är en engångsföreteelse har vi sagt, vill egentligen inte att hon ska sova borta utan oss riktigt än, men mamma/mormor är den hon träffat mest och är mest trygg med (efter oss så klart).
Jag kommer kräva kort och sms under hela vistelsen borta.
Nu ska jag käka lite ångestladdad frukost.
Hej på er.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Timjan o Akleja

    Förstår din känsla men hon har säkert haft det jättemysigt hos mormor! Hoppas konserten var bra, den fick bra kritik här i GP iaf!
    Ang språng, nu är G verkligen inne i stormperioden… omg, värst hittills tror jag…
    Kram

  2. Tant Björn

    Nää, det där med att lämna sitt barn är tufft men försök att njuta och ha skoj, tror ni behöver det och tänk så underbart att komma hem till guldklimpen sedan igen.
    Ha det gött!