Livet runt 40

5-månaders tjejen

Hipp hipp hurra för skrutt idag. 5 månader! Det firades med pompa och ståt må ni tro.. eller ja. Iallafall med spruta, vägning och mätning.
Det var med lite ångest i kroppen jag åkte iväg till bvc. Vägningen gick galant 6305 gram och mätningen stannade på 63,5 cm. När sen sprutorna kom fram var mamma joi inte så stor och tuff som hon verkar utåt. Men det gick över förväntan. Både för mig och skrutt. Klart hon skrek och var ledsen, men det gick över fort ändå. Mycket fortare än sist.
Efter bvc stack vi iväg till lilla Olivias kompis Wilma som fyller 1 år imorgon. Vi ville inte riskera att inte kunna fira henne på hennes ett årsdag (iochmed att risken är stor att hon får feber efter sprutan), så därför åkte vi idag. Lilla Wilma och mamma Lisa blev glada över presenten. Fattar inte att den lille skrutten är ett år ! Herregud.
Nu ligger skrutt här i soffan och är lite gnällig. Inte så farligt, men lite extra. Jag tog nyss tempen och den var blott 37,7, så än så länge ingen feber. Peppar peppar. Får hon inte feber inom 48 timmar så är det grönt. Vore så gött att slippa.
Idag har jag iallafall beställt inbjudningskorten till namnfesten och lite andra hemliga attiraljer. Vi har bokat lokal utan att ha sett den, så jag hoppas alla får plats och att den är fin… Jag vet inte ens var lokalen ligger, bara att den är i Karlskoga.. hmm.. vi får nog köra förbi och reka läget nästa gång vi är där. 9 juli smäller det. Ska bli jättemysigt att Korven ska få en egen dag.. eller ja.. ännu en dag kanske. Varje dag är ju liksom hennes dag.
Nu gäller det bara att göra klart gästlistan.. och det vill inte säga lite det.
bjuder på en ”gammal” bild så länge. När man är gnällig ska man inte behöva vara med på bild.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.