Livet runt 40

Helgen som var

I lördags trotsade vi det fina vädret och var bara inomhus. Både jag och Andy var extremt trötta efter allt och även lilla hjärtat, så vi hängde bara inomhus och tittade på film.
Såg både Black Swan och Blue Valentine. Riktigt bra filmer båda 2. Ryan Gosling och Michelle Williams spelade så grymt bra i Blue Valentine att man verkligen kunde känna deras känslor och ångesten de gick igenom. SE DEM!!
Igår kom min kusin Linnea och 2 av sina barn hit från Örebro och hälsade på. Vi fick en ursöt klänning och ett par baggy jeans till Korven. Dessutom i större storlek så hon har tills hon växer och blir stor.
Vi tog en långpromenad till Mariebergsskogen i det fina vädret.

Andy var inte med till mamma och träffade släkten. Han valde att vara hemma och storstäda lägenheten istället. Och vem är jag att säga emot det?
En urhärlig dag som avslutades med grillade revbensspjäll och hemma gjord BBQ-sås.
Status Olivia: Hostar ff på nätterna (och väldigt mycket inatt) och är ff täppt i näsan. Men dagtid är hostan mycket bättre och det känns skönt. Hoppas det är över snart så alla vi får sova.

Idag väntar jag in min fina vän Minna. Vi ska älta problem och sola i det fina vädret. Äta en Ceasarsallad från Oliven (alltså en restaurang och inte min Korv) i någon park.
Ha en go dag!

Olivia är spänd av förväntan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.