Vårt liv i Tyskland

LOPPI Vårpepp!

Loppi bjöd 200 bloggare till event Vårpepp på hotellet Clarion Sign som har fina och ljusa lokaler! Självklart var jag på platsen och fick nyheter, produkter först av alla och inspiration! Loppi ordnar alltid härligaste events med spännade program.

selfie

Den här gången var det Tallink Silja Line, Kreativa Karin, Ellos, Femme Collection, Lloyds Apotek, Citroen, Me&I, Case-App och bokaktuella Lofsan och Sofie Sarenbrandt som medverkade.

Panini bjöd jättegoda sallader på lunch.

unnamed

lofsan

Tallink Silja Line, Johanna berättade om nyheter ombord. De har bra aktiviteter för barnen. Jag ville gärna ta med min familj till Finland. De har aldrig varit där. Jag har vunnit lyxig kryssning till Åbo eller Helsingfors som de har ordnat generösa tävlingar till oss. Vi är lyckliga och det blir Helsingfors! Det var svårt val mellan Åbo och Helsingfors. Självklart blir det resa igen till Finland och besöka Muminsvärlden i Åbo framöver.

modevisning

Vi fick se modevisning av mitt favorit klädmärke MeandI och fick se nytt klädmärke Femme Collection som Hannah Graaf har startat med sin man och deras vänner. De har fina barnkläder också.

karin

Vi fick se fina kalasbord som gjordes av Kreativa Karin som inspirerade oss! Ett tips till er att besöka hennes blogg här för att få inspirationer!

 

loppishopping 4_Video_08.04.08

Om ni älskar att shoppa och fynda, bli medlem hos deras egen Shoppingklubb. Man kan tjäna på och samla poäng på att shoppa. Man får 50 kr i presentkort vid första köpet.

 

apotek

LloydApotek är det enda Apoteket i Sverige som har utbildade hudvårdsexperter! Vilken hudtyp har du? Man kan få gratis hudanalys hos dem!

 

cirkuslampa

Jag fick se häftiga cirkuslampor från Cirkuslampan på platsen. Jag vill köpa dem till våra barns rum. Jag tipsade min kompis, men hon har redan köpt den för att visa deras nya efternamn efter bröllopet! Coolt! Vi fick se den hemma hos dem efter bröllopet.

 

Vi fick maffig goodiebag med jättebra produkter!

Tack fina Loppi för ett trevligt event!

Kolla flera bilder här

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.