Vårt liv i Tyskland

Annons

Förhandsvisning av Biet Maya

unnamed

Vi hela familjen var på förhandsvisningen av Biet Maya. Vi har bott i Tyskland, och vår äldsta dotter älskar Biet Maya. Biet Maya kommer från Tyskland. Vår yngsta dotter följde med, och det var hennes första biobesök. Det gick bra trots det är en långfilm. En jättefin och färgglad film!d

Alla barn fick godis, kakor and gosedjur med motivet av Biet Maya och vänner.

FotorCreated

Filmhandling

Det lilla biet Maya är busigare än alla andra småbin i kupan och till skillnad från resten av bikolonin är hon inte speciellt intresserad av att följa alla regler. När bidrottninggelén stjäls från kupan blir busiga Maya misstänkt och ingen tror på hennes historia om att hon är oskyldig förutom hennes bästa vän Willy. De båda ger sig av på ett äventyr över den stora ängen för att hitta de verkliga skurkarna bakom bikupekuppen. Innan äventyret är över har de båda vännerna stött på både luriga bålgetingar, förvirrade rödmyror, hjälpsamma gräshoppor och illaluktande dyngbaggar.

Filmen är 88 minuter lång och har biopremiär på fredag den 9 oktober.

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

LOPPIblogbag Höstkids

Jag älskar att testa olika nya produkter. Det finns många produkter som jag aldrig upptäcker själv. Nu har det kommit LoppiBlogBag med tema Höstkids. Den innehöll många bra saker till hösten!

unnamed

 

LOPPIblogbag Höstkids innehåller följande:

Acrilex KidsZooKalk+D-vitamin
Acrilex KidsZoo Kalk+D-vitamin i form av kaniner för starka ben. Kombinationen D-vitamin och kalcium ger ett bra upptag och verkar förmånligt för skelettet.

D-vitamin är populärt i mörkret.

Välsmakande och lätta att äta. Med naturliga aromer och färger, smak av apelsin och jordgubbe.

Rekommenderad dagsdos för barn 1-11 år: 3 st, tuggas.

Mina barn tycker om dem. Vi har redan två andra vitaminer från Kids Zoo som mina barn tycker om att äta varje dag.

unnamed

ColdZyme

ColdZyme Munspray verkar mot orsaken till förkylningen – själva förkylningsviruset. Munsprayen är enkel att använda och bildar en skyddande barriär på slemhinnan i svalget som försvårar för förkylningsvirus att orsaka sjukdom. Med ColdZyme reducerar man risken för förkylning och kan förkorta sjukdomsförloppet om man börjar doseringen i ett tidigt stadium av infektionen.

Den kan användas av vuxna och barn över 4 år. Produkten har använts i närmare 10 miljoner doser. Funktion och säkerhet styrks av kliniska studier och kundundersökningar..

Vi är friska och vi har inte provat spray ännu. Jag har fått rekommendationer från andra. Jag har tänkt köpa den om vi blir sjuka.

unnamed

Camilla Läckberg – Tukan Förlag
Camilla Läckbergs nya bok Lejonjakten om den ovanlige bebisen Super-Charlie som ständigt hittar nya superkrafter hos sig själv, men de kommer aldrig automatiskt utan kräver en hel del träning och trixande – och denna gång är inget undantag. En dag kommer storebror infarande i huset och vrålar att han sett ett lejon där! Naturligtvis vågar ingen gå in, inte ens Super-Charlie.

Mina barn blev mycket nyfikna på den nya boken, De ville läsa den på en gång. De älskar ju att läsa böcker. Boken är tänkt för åldersgruppen 3-6 år fast med långa texter. Kul att se Camilla Läckberg som är med i boken.

unnamed

Asian Wok Soy & Sweet Chili och Asian Paneng Red Curry

Woksåser som passar till allt! Att kombinera soja och sweet chili är ett lätt och vanligt sätt att få till den asiatiska smaken när man wokar. Vi har gjort den perfekta blandningen så att balansen mellan sweet chilins sötma harmonierar perfekt med sojans sälta. Woka till exempel kyckling och dina favoritgrönsaker och häll på Asian Wok Soy & Sweet Chili. Njut!
Med vår goda kryddblandning Paneng Red Curry lagar du snabbt och enkelt den klassiska maträtten. Paneng har en mediumstark hetta som balanseras upp av sötma i kokosmjölk, vilket ger en rätt som älskas av många. Galanga, kaffir lime, ingefära och en mängd andra kryddor ger rätten den unika karaktären och den vackra röda färgen.

Mina barn gillar kycklingrätt med dem trots starka kryddor. Men de gillar inte Sweet Chilisås. Men vi vuxna älskar äta asiatiska mat med sweet chilisås.

unnamed

 

santa

CCS Healthcare AB
DAX Alcogel Sweet Raspberry är en återfuktande handdesinfektion med en ljuv doft av söta sommarhallon. Produkten är effektiv mot bakterier och många typer av virus som t.ex. förkylningsvirus, influensavirus och vinterkräksjuka. Perfekt att ha i handväskan för att se till att hålla sig frisk i höst!

Jag har läst nyheter att vi ska sluta använda handsprit. Alcogel med hallonlukt luktar så gott!

unnamed

L​​​inicin Prevent Spray

L​​​inicin Prevent Spray ​är ett förebyggande lusmedel som effektivt och säkert förhindrar lusangrepp. Linicin Prevent Spray kan användas på både vuxna och barn från 2 års ålder. Den är hudvänlig och innehåller inte några insektsgifter. Linicin Prevent Spray är en mild och färglös spray för håret med neutral doft. Den är lätt att använda och kan appliceras varje dag under perioder då huvudlöss förekommer. Sprayen behöver inte sköljas ur.

Vi har redan Linicin spray hemma. Vi brukar ibland spraya på våra barns hår på morgonen innan de går till förskolan.

unnamed

 

Tack, Loppi för Blogbag att jag får möjligheter att testa produkter!

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Underbara Barn 2015

underbarabarn

Mässan som tar små barn på stort allvar!!

Årets höjdpunkt för föräldrar och barn!

Den 9-11 oktober är det dags för UnderBARA BARN mässa med massor av utställare, föreläsningar, barnaktiviteter, tävlingar och mässpriser igen. Jag hoppas att jag får möjlighet att besöka mässan i år!
Jag älskar att upptäcka nyheter på mässan, shoppa och roa barn!

Håll även utkik på deras FB-sida för information.

Vill du spara pengar och undvika eventuella köer kan du nu förköpa biljett.

Läs mer och köp biljett på underbarabarn.se.

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Loppi Höstpepp!

höstpepp8     höstpepp13Loppi bjöd många bloggare mest mammor till event höstpepp på Eric Ericsons hallen, Skeppholmen som har fin och ljus lokal! Det var underbart väder och jag njöt av utsikten över Stockholm. Självklart var jag på platsen och fick nyheter, produkter först av alla och inspiration! Loppi ordnar alltid härligaste events med spännade program.

höstpepp10Härliga Lina Hedlund var konfrencier och det var Loppis grundare Charlotta Wågert som hälsade oss välkomna och drog igång det hela.

Den här gången var det Tallink Silja Line, Panduro med Kreativa Karin, Polarn o Pyret, Lloyds Apotek, Kidz Zoo, Natural Cycles, Lipfish, Itrim, Me&I,  Sminkspegel, Smartinthedark, Prettypegs och bokaktuella Kristin Kapersen som medverkade. Och modevisning!

Panini bjöd jättegoda sallader på lunch.

höstpepp12LloydApotek är det enda Apoteket i Sverige som har utbildade hudvårdsexperter! Vilken hudtyp har du? Man kan få gratis hudanalys hos dem!

höstpepp4Kolla snygga möbel-ben från Prettypegs som passar alla möbler. Kan monteras på vilken möbel som helst. Bra med deras universala fästanordning.

höstpepp2höstpepp1Ny och fin höstkollektion från Polar o Pyret. Kolla söt hjälmskydd!

höstpepp5höstpepp6Söta kläder från Lipfish!

höstpeppVi fick se fina pyssel från Panduro av Kreativa Karin som inspirerade oss! Ett tips till er att besöka hennes blogg här för att få inspirationer! Glöm inte hämta ny katalog hos dem!

Vi fick maffig goodiebag med jättebra produkter!

Tack fina Loppi för ett trevligt event!

Kolla flera bilder här

Jag har fortfarande problem att logga in min blogg. Jag kan inte hitta logga in på min bloggsida. Jag har svårt med Loppis ny bloggportal.

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Buzzador för COMPEED® Skavsårsplåster Extrem!

Jag har av Buzzador blivit utvld att få testa Compeed Skavsårsplåster Extrem!

compeed2Jag älskar Compeed Extrem! De har varit räddaren i nöden flera gånger under sommaren. Jag får ofta skavsår. Man sätter dem på skavet så skyddar plåstret och skavet läker snabbare.

Annons
Kommentera (0)

Kommentera