Vårt liv i Tyskland

Nyheter från Babyzen

20140222_151717

Vi är en familj som reser mycket både med flyg, tåg och bil. Vi hade nästan tänkt köpa en annan resebarnvagn. Tur att jag kollade på blogg Allt om barnvagnar där man jämförde mellan Babyzen YOYO och andra resevagnar. Inga andra barnvagnar hitintills, får tas med som handbagage på flyget. Snabbt bestämde vi oss för att köpa den.

På en resa till Holland besökte vi bland annat museum. Där kunde vi stoppa in Babyzen i säkerhetsskåpet. I Stockholm på Junibacken står alla barnvagnar utanför och nästan omöjligt att hitta en låsbar plats. Vi tog med vagnen in och låste den med hängare och la den ovanpå hyllan. Flera gånger har våran Bugaboo vagn blivit fördröjd vid bagageutlämningen. Vid en resa till Skottland för några år sedan blev vår vagn fördröjd över ett dygn. Vi gick förbi en barnaffär och tänkte köpa en ny resevagn men vi fick klara oss utan vagn den dagen. Till slut kom vagnen till rätta. Hade Babyzen funnits då hade vi snabbt köpt den. Det var synd.

På tåget kan man lägga Babyzen under sätena. I bilen får man mer plats till andra saker eftersom Babyzen är så liten och smidig. Vi älskar den!!!.

Reirei är återförsäljare för Babyzen i Sverige. Två representanter från Reirei kom till Babyshop  i Sturegallerian Stockholm den 7 februari. En ny fin barnbutik som öppnade i augusti förra året med rolig lek- och filmhörna. De visade upp nya Babyzen vagnar som jag ville få mer information om och bättre beskrivning. Först visade de upp Babyzen Yogo 0+ och 6+. Wow!  0+ är en liggdel till resevagnen. 6+ ser precis ut som vår vagn men den kan omvandlas till liggdel och har bättre hjul. Inga andra resevagnar har liggdel. Hm. Tiden går fort och allt utvecklas snabbt. Fälls ihop och upp på mindre än några sekunder med automatisk pop-up sufflett.

IMG-20140224-WA0025

IMG-20140224-WA0007

IMG-20140224-WA0010

Vi önskar att Babyzen hade funnits för tre år sedan!

De presenterade också den senaste modellen Babyzen Zen som är en trehjulsvagn. Den väger bara 9,5 kg och lätt att fälla ihop med enkelt knapp tryck! Fram på vagnen finns en blinkande solcellslampa, bra vid kvällspromenader. Jag skulle vilja testa den i mörkret och se hur starkt lampan lyser.

IMG-20140224-WA0008

IMG-20140224-WA0012

Barnvagnsbloggaren Anna fanns på plats för att berätta vad hon tyckte om nya Babyzen Zen. Mer detaljer hittar du på hennes blogg här. Tack vare hennes blogg hittade vi rätt resevagn.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.