Vårt liv i Tyskland

Snart jul!!

loppijul

loppijul1

loppijul2

Förra veckan var jag bjuden på ett mysigt event som Loppi anordnade – Loppi Christmas på Cafe Opera. Jag kom dit bjöds jag på glögg och pepparkakor. Konferencier Andreas Weise charmade oss alla mammor. Få pappor där. Han sjöng också julmusik, mina teckenspråkstolkar försökte översätta.

Vi fick julinspirationer av Nina Hermansson med julbak, känd från TV  ”Hela Sverige Bakar” Jag har aldrig sett programmet. Vi fick tips om hur man binder julkransarna från Blomsterlandet. Och många fina jul- och nyårskläder från Polarn och Pyret på modevisning med en stor söt POP kanin som alla barn blev rädda för.  Stor och Liten visade populära julklappar. Jag älskar Stor och Liten när jag var liten.

De hade kändis panelen som bestod av Ann Söderlund, Anita Schulman och Kitty Jutbring som diskuterade bra och mindre bra jular. Hur kunde man överleva släktfejder.

Andreas Weise avslutade med kopia av sin pappa Arne Weise på fåtöljen och tände ljus.

Sen fick vi mingla hos olika utställare Yasuragi Hasseludden, Stor och Liten, Blomsterlandet, Annas pepparkakor, Beauty Planet. Polarn och Pyret, Anthon Berg, Geggamoja, OBH Nordica, Disney on Ice och Ramundberget. Det var så mörkt och trångt.  Det var svårt att se.

När jag gick ut, jag fick många fina julklappar i presentpåsen. Det bästa var snygg och röd stavmixer från OBH Nordica.

Min dotter Laura blev kär i POPs ny julmössa. Hon använde den direkt trots den var för stor för henne.

Stort tack till Loppigänget för att jag fick komma! Fin julstämning där!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.