Vårt liv i Tyskland

Loppis blogbag oktober

IMG-20131029-WA0001

Stort tack till Loppi för blogbag. Det är alltid spännande att få testa alla nya produkter. Nu har vi testat dessa produkter hemma.

Jag fick 5 olika produkter hem:

Barnängen Sensitive Deo

Reztart

SweetDrops Stevia med chokladsmak från SweetLeaf

Croodarna på DVD

Santa Marias nya kryddblandning Coriander & Chili

 

Jag brukar gilla Barnängens bodylotion, men har aldrig testat deras deo. De brukar lukta gott! Deo passar mig perfekt för att min hud är känslig. Den är bra för att den inte innehåller alkohol. Den fungerar bra som en antiperspirant.

Jag har smakat Reztart förut. Det är ett mellanmål för att man ska bli lite piggare. Det finns olika märken som smakar ungefär på samma sätt. Men bra att ha med sig i väskan, i bilen eller på resan. Jag brukar inte gilla dem.

Jag har aldrig hört SweetDrops Stevia förut. Vi har provat chokladdroppar i ett glas mjölk och det smakar bra precis som O´boy som man drack förut. Bra att ge till barn som omväxling för ett glas mjölk ibland som mellanmål. Kanske lite för sött om man tar för många droppar. Räcker med två.

Jag brukar gilla tecknade filmer. Jag blir glad att få ny film Croodarna! Den handlar om en familj ger ut på sitt livs resa och tvingas lämna sin grotta som tidigare skyddat dem från faror. De upptäcker många nya saker och deras liv förändras mycket! Filmen är barnvänlig. Den är mycket rolig!

Coriander & Chili är god att användas till asiatisk mat. Jag använder mycket färska koriander till asiatisk mat. Den nya kryddan är klart min favorit. Bra att det är ett lock går att användas som en pepparkvarn och sedan kan man fylla på med kryddor från påse.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.