Vårt liv i Tyskland

Lauras 3-årskalas!

Hon har längtat efter sin födelsedag. Hon är medveten. Hon säger hela tiden att hon är stor och tre år gammal. Vi frågade henne vilka kompisar hon ville bjuda. Hon sade vilka hon ville bjuda med deras persontecken. Lätt för oss att veta vilka. Vi har frågat henne om hennes önskemål på tårta och bakelser. Hon kunde inte svara. Sen sa hon att hon ville ha glass. Bara två hörande mammor som var kvar för deras barn inte ville att de skulle gå. Självklart stannade en döv mamma som vi brukar umgås med. Det var fint väder. Det blev vattenlek med vattenspridare. Alla barn blev vilda. Laura fick många Lauras Stern saker CD, bok, pyssel. Hon älskar Lauras Stern som är populär i Tyskland.

Visst ordnade vi fiskdamm igen. Det är inte vanligt i Tyskland. Jätteuppskattat av barnen! Innehållet i fiskdammpåsarna var Pixiböcker, nyckelhållare, Haribogodis, målarböcker och färgpennor.

Jag blev slutkörd efter kalaset för att jag inte var riktigt frisk. Sen fick jag vila mycket och det var värt att få ordna allt för vår kära Laura!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.