Vårt liv i Tyskland

Hotel Missoni

Jag hade ingen aning att det fanns Missoni hotell. Jag själv älskar Missoni. Det var slump att min man hittade Missoni hotell genom hotell deal. Missoni hotell finns bara i Edinburgh och Kuwait. Vi tog erbjudandet och det var billigare att resa dit under maj månaden. Vi räknade med att det skulle bli kallt ute. Det var en fin födelsedagsresa till Skottland. Tack för födelsedagspengarna som jag fick! Vi använde också pengar som vi fick från vårt bröllop som blev över från vår resa till Schweiz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hotellvakt med Missonikjol!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Missoni hotellet är fantastiskt och läckert!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nepresso maskin! Härlig utsikt! Gratis minibar med många drycker och snacks som är ovanligt! Vi kunde säga till om det blev slut med drycker. De fyllde minibar på en gång. Gratis tvätt! Varje dag fick våra barns kläder tvätta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Härlig hiss!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fin frukost!

 

 

 

 

 

 

 

Jag älskar afternoon tea! Ett måste! Vi beställde afternoon tea till vårt hotellrum utan extra kostnad. Det är skönt att få stanna i rummet med barn och vila en stund.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Missoni hotellet har SPA. När våra barn somnade och min man vaktade dem. jag gick till SPA och fick härlig kroppsbehandling.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.