Vårt liv i Tyskland

Lakrits till dörren!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Idag efter lunch ringde bud på dörren och gav lakritsdoftande paket till mig. Jag log och längtade efter att få favoriter och goda lakritsnyheter hem. När jag öppnade paket, jag blev häpen att jag fick så många produkter. Tack till Lakritsfestivalens utställare som har varit mycket generösa och skänkt massor av spännande produkter och nyheter.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag log när jag såg Ryfors Konfektyr och visade för min man. Vi skrattade för att vi träffades för första gången i Mullsjö år 2004. Jag jobbade där som lägerledare på europeiska sommarläger för dövblinda. Vi har besökt Ryfors konfektyrs butik med handtillverkade chokladpraliner, lakrits och stort utbud av smågodis. Snart firar vi vår 2-åriga bröllopsdag den 24 april. En fin present till oss! Visst blev den dagens provsmak först! Den är hård, svårt att tugga. Jag gillar inte seg lakritskola. Min man gillar inte den. Han är inte lakritsälskare.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

På kvällen efter barnkalaset drack vi rött te från Lakritsroten med lakrits i. Mycket gott!! Jag själv älskar rött te. Rött te och lakrits: bra kombination! Min man gillar det.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.