Vårt liv i Tyskland

Babybjörn One

Vi var inbjudna på frukost hos barnbutiken Bonti för att se en nyhet från BabyBjörn. De bjöd på god frukost med söta mini cupcakes. Laura drack smoothies och tog bara cupcakes.

BabyBjörns grundare Björn Jakobson med sin fru Lillemor var även på plats och berättade om nyheten. Den största nyheten med den här bärselen är att man kan ha den både på magen och på ryggen. Jag har beställt teckenspråkstolk. Tyvärr var det tolkbrist. Men vi kom dit ändå för att få testa den nya bärselen för att jag har hört mycket om den. Jag själv har Ergobaby bärsele hemma som kan ha både på magen och på ryggen och vill jämföra med Babybjörn One.

Bärselen One har 4 olika bärpositioner; ett särskilt läge för nyfödd, möjlighet till inåtvänt och utåtvänt bärande på magen samt ryggbärande.

Laura tittade på mig och ville göra samma sak.

Björn kom fram till mig och ville hjälpa mig. Jag sa att jag är döv och inte har tolk med mig. Han var trevlig och tog fram papper och penna. Han visade hans hörapparat att han hör dåligt.

Det var snällt av honom att ta tid med mig och försökte kommunicera med mig. Han visade mig hur bärselen funkade. Jag sa till honom att BabyBjörn One är mycket bättre än Ergobaby. Babybjörn One är absolut den bästa bärselen jag någonsin provat! Den var över förväntan! Den är bekvämare och jag känner mig säkrare om jag drar runt barnet till ryggen på ett smidigt sätt! Det är krångligt med Ergobaby tycker jag.

BabyBjörn One är ergonomisk för både bärare och barn. Bärselen har avlastande midjebälte och vadderade formsydda axelband. Barnets sits är vadderad och inställbar i två olika höjdlägen och med justerbar bredd för benställningen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. evad

      Hej! Det är likadana pris, det beror på vilken typ av bärsele man väljer. Babybjörn One kostar 1395 kr.