Vårt liv i Tyskland

Pelican Toys

Familjen Brigby som är en leksaksagentur lanserade det nya svenska leksaksmärket Pelican Toys på Formex den 17-20 januari. Jag är glad att få vara med och se deras coola produkter som de har samarbete med Karin Mannerstål. Vi blev bjudna på te, kaffe och rosa mazariner.

Namnet Pelican Toys är en kombination av familjen Lindqvist barn: Pelle Lisa och Anni. Ett jättebra kollektionsnamn tycker jag!

Så här säger Karin Mannerstål själv om serien:

På utsidan ser vi alla olika ut. Som tur är! Långa, korta, smala, tjocka, sura, glada. Men på insidan är vi identiskt lika. Precis som mina gosedjur. De har exakt samma innanmäte och uppbyggnad allihop, men till det yttre skiljer de sig i färg och detaljer och blir väldigt olika individer. Ögonen spelar en viktig roll för vilka vi dras till och bli förtjusta i. Vissa klickar man med direkt amdra går spårlöst förbi. Vågar du se mina djur i ögonen?! Det kan uppstå kärlek…..

Karin har designat charmiga och färgglada gosedjur och kuddfodral under namnet Pelican Toys. Barn kommer att tycka om dem! Apan är min favorit. Varje djur hade fått sina namn gjorda av fyra bokstäver.

Alla djuren har sin egen personlighet som kommer fram genom uttryck och klädsel. Produktionen av produkterna sker under kontroll av Worlds Fair trade orginazation.

Brigbys har många Djeco leksaker som är min favorit. Min äldsta dotter älskar leka med dem. Det är lätt att hitta dem i leksaksaffärer i Tyskland. Kommer att visa dem på annat inlägg.

Mer information om Pelican Toys kan du hitta här!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.