Vårt liv i Tyskland

Barnsele

Många tittade på oss när jag kopplade min dotter med selen. Det är olika reaktioner som jag fått. Jag fick tips av dövblinda föräldrar om selen. De rekommenderade att ta djursele som är rolig för barn. Jag hittade söt djursele på nätet och beställde. Hund är min dotters favoritdjur. Den är till stor hjälp för mig som är dövblind. Jag kan inte ha ledsagare varje dag för att hålla koll på min dotter. Det är ofta att hon inte vill använda den. Det är jobbigt.

Man kan läsa många kommenterar om sele hos Cecilia Blankens blogg, se länk här

I Schweiz. Det kändes tryggt att ha selen när vi var uppe på alperna.

Söt hundsele! Jag glömde att visa bilder från Schweiz på vår blogg under sommaren. Det var vår babymoon/bröllopsresa. Vi bloggade inte mycket under sommaren.

 

Jag har fått nyheter om Zoo Let från Skip Hop som är en miniryggsäck med rem för de minsta resenärerna. Jag funderar på att köpa den till min äldsta dotter. Min yngsta dotter ska ärva sin stora systers gamla ryggsäck när hon ska börja på förskolan.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mia Dahl

    Bra idé med barnsele! Bry er inte om andras blickar eller åsikter. Ni avgör själva. När vi hämtade Liam i Kina så önskade vi ibland att ha sele till honom när vi var ute bland folk o han var ej van vid att gå fritt. Nu är det mkt skillnad o han orkar gå mer. Vi ses snart! Trevlig helg! Kram från oss

    1. evad

      Hej Mia! Roligt att träffa er på Fjärilhuset. Laura ville träffa Liam igen. Hon frågade efter honom hela tiden. Hon somnade på bussen. Hoppas att Liam orkade gå hem, han var också trött. Du har skickat Instagram till mig. Jag kunde inte öppna bilder. Kram