Vårt liv i Tyskland

OBH Nordica Eco Kitchen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag är en Buzzador och har fått äran att prova OBH Nordicas serie Ecokitchen. De är helt enkelt suveräna.  Det fastnar inte. Så till er alla kan jag varmt rekommendera dessa produkter. Detsamma gäller diskningen – vilket har varit väldigt lätt att göra då ingenting har torkat fast. Allt lossnar lätt och blir som nytt igen. De piggar upp i köket!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Letar du efter en hållbar och reptålig stekpanna som dessutom livar upp köket? OBH Nordicas stekpannor Eco Kitchen har en helt ny, unik beläggning – OBH Nordica longlife Ceramic coating. Det är en keramisk beläggning gjord enbart på naturmaterial. Den är mycket reptålig vilket gör att den håller längre än de flesta andra beläggningarna på marknaden. Dessutom tål den högre värme (450°C) än de vanliga teflonpannorna. De kan diskas i diskmaskinen!

Den här nya beläggningen de har i stekpannan är ju helt kanon!!

 

 

 

 

 

 

 

Jag har testat att laga mandelkaka och lasagne i ungsformen utan bakplåtspapper och smör.  Vi har haft middagsgäster och de tycker att ugnsformar är snygga och färgglada.

Jag tog med mandelkaka till Dövas Hus med familjer för adventsfirandet. De tittade bara på ugnsformen och frågade om den. De tyckte att den var snygg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag har också fått salt och pepparkvarn. De är så snygga och passar bra på matbordet med Marimekkoduk. Dessutom är det 25 års garanti på dem, så det känns betryggande.

Jag är som många vet en Buzzador. Det går ut på att man får testa olika produkter, matprover o.d. oftast utan kostnad. Mot att man pratar om deras varor och lämnar sina åsikter.

Snart får jag testa Dove bodylotion och berätta för vänner. De får Dove produkter också.

Vill du också bli Buzzador? Hör av dig till mig med din e-post adress så skickar jag en inbjudan.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.