Vårt liv i Tyskland

Härligt Loppi event – Food & Lifestyle

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Först vill jag tacka STORT till Charlotta, Katarina, Lisa och Elin på Loppi för härligt familjebloggevent We R Family på Café Opera! Tema var Food & Lifestyle. Det är deras 12:e bloggevent!

Johanna Westman, kokboksförfattare och Tv-profil var bästa konferenciern. Hon är så trevlig. Hon kan lite teckenspråk. Hon presenterade sin nya kok- och pysselbok December som hon skrivit tillsammans med Jens Linder som vi alla fick med oss ett signerat ex. Den är så fin för att inspirera till adventspyssel, bakining och nyårspartaj. Jag ger den till min syster, en tidig julklapp för vi inte ses under julen. Hon älskar laga mat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag saknar mycket skidåkning. Det har jag inte åkt på länge. När Ramundberget hade två kvinnor på plats som berättade om deras skidanläggning, jag blev sugen att åka dit med min familj. Jag vill lära mina döttrar att åka skidor. Min man får inte åka skidor pga knäskada. Ramundberget i Härjedalen är perfekt för familjer, och perfekt för de som skulle vilja testa kombinationen långfärds- och utförsåkning, som är deras storsatsning.

Det var mycket intressant att få lyssna på Alexis Priftis, parfymexpert på Parelle Cosmetics. Det var roligt att få veta om parfymer och dessa typiska myter. Före min första graviditet använde jag mycket parfymer. Inte nu längre. Jag undviker dem. Jag väntar tills jag slutar amma. Det finns inte en favoritparfym utan att man behöver flera för olika ändamål.

Det bjöds på te Lundablandningen som är god från Tehuset Java, shortbread fingers och goda kolor.

Sen blev det mingel bland TV-profil Johanna Westman, Micki, Bambino, Bugaboo, Tehuset Java, Parelle Cosmetics, Ramsundberget och Book of Spells från Playstation.

Jag vill tipsa er om Micki´s app ”En rolig timme” som är en bra app för förälder och barn.

PlayStation var där för att visa upp det nya spelet Wonderbook med Book of Spells, där man kan hoppa in i bokens magiska värld. Kolla deras video här. Det kan bli årets julklapp!

 

 

 

 

 

 

 

Jag fick känna på Bugaboos nya limited edition modell SAHARA i beduintältet med ökensand. Den skulle jag vilja byta mot min gamla Bugaboovagn! Den är snygg med fina detaljer i läderimitation. Naturfibrer i tyget, quiltattyg på insidan. Mysigt!

Min vän som följde med mig blev glad att hon vann entré till hela familjen till Minidisco & Afterski på Café Opera dagen efter, också Loppi.se som anordnade. Det var kul. Jag själv kunde inte komma.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.