Vårt liv i Tyskland

We R Family Gravid & Baby

Först vill jag tacka STORT till Charlotta, Katarina och Lisa på Loppi för trevlig familjebloggmingel We R Family på Junibacken! Tema var gravid och baby som passade mig perfekt. Jag fick ta med en vän som nyligen också har fått en bebis. Jag har inte hunnit att skriva om eventet för att jag har blivit tvåbarnsmamma och tar vara på all tid med mina barn. Kolla deras bilder här från eventet!

Det började med lite mingel och vi gick runt bland olika företag: Trygg-Hansa, Stokke, Joha, Bambino, Mama Mia, UnderBARA Barn mässan, Vanish, Boob Design, Philips Avent och Vi föräldrar.

Sedan åkte vi med sagotåget upp till Villa Villekulla där vi bjöds på lunch från Blueberry.  Vi fick lyssna på konferenciern Hanna Hedlund,  trebarnsmamma och representanter från olika företag. Vi missade Mama Mia för att det var lång kö till sagotåget. Det gjorde inte så mycket för att jag brukade gå dit för kontroller under min graviditet.

Philips Avent presenterade deras nya manuella bröstpump och en ny nappflaska. Jag kommer att få testa deras nya bröstpump. Jag har fått hem den nu. Jag har elektronisk mjölkpump Meleda hemma. Det blir intressant att jämföra mellan dem. Jag har haft problem med mjölkstockning med min första dotter.

Kickie Jensen från UnderBARA BARN-mässan berättade om mässan. Det blir 10-års jubileum i oktober.

Trygg Hansa berättade om deras gravidförsäkringar. De tog upp ett  ämne om hur många barn som inte kan simma. Det var hemskt att få veta detta. Jag brukar läsa deras bra hemsida; tryggabarn.nu

Vi bjöds även på modevisning med mammor och barn som var klädda i Boob Design och Joha. Jag köpte ullkläder för specialpris till min nyfödda bebis!

Stokke firar 80 år och visade upp massa spännande nyheter, bl.a. en babysitt som man kan fästa på sin tripptrapp, en ihopfällbar badbalja, en bärsele och en HandySitt. Jag skulle vilja äga alla deras produkter!!

Efter att vi lyssnat på de olika företagen gick vi ner och fortsatte att mingla. Vi åt god tårta som STOKKE bjöd på och vi fick en välfylld goodie-bag med oss hem.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.