Vårt liv i Tyskland

God fortsättning på det nya året!

Jag har inte varit inne på bloggen på länge. Det blev mycket umgänge med familjer två veckor under julen och nyåret. Min mans systers familj och vår dotters  mormor var på besöket. Vår dotter var så pigg och aktiv trots hon fick bronkit. Vi tog det lugnt med henne, det tog tid tills hon blev frisk efter nyåret.

På julaftonen fick Laura se jultomten och lekte med sina kusiner. Hennes bästa julklapp var gunghäst. Vi fick höra från dagiset att hon älskar gunga på draken. Hon satt på den direkt när hon såg gunghästen, och var inte intresserad av andra julklappar.

Min mans syster och hennes dotter gullade alltid med henne. De gjorde hårtofs på Laura. Hon var så gullig med sin hårtofs. Det var första gången för oss att se henne med hårtofs. Men Laura tyckte inte om hårspänne eller hårsnodd, hon tog bara bort dem snabbt. Stackars henne som plågades av min mans syster och kusin. Min man och jag vet att hon inte tycker om det.

I fredags blev vår dotter ett och ett halvt år gammal. I 18 månader har vi haft den här mysiga, busiga och underbara tjejen som förgyllt våra liv! Vi hade litet kalas för henne med mormor hemma hos farföräldrar.

Idag tog vi bort julgrejer. Vår dotter ville vara ute, så vi åkte till bondgården och tittade på hästar, hönor och grisar.

/Eva

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.