Vårt liv i Tyskland

Event med Loppi.se

Loppi.se ordnade säsongens sista och trevliga event för oss familjebloggare. Loppi.ses vd Charlotta fick berätta om Loppi.ses historia. De har ökat mycket och jag är imponerad på deras arbete. Deras mål är att värna om återvinning och miljön. De har 50 000 medlemmar. De tackade oss som är bloggare som har puffat dem.

Sen fick vi lyssna på stjärnbloggare Linda Skugge, Hannah Graaf och Cecilia Blankens på panelen. Jag brukar läsa Cecilia Blankens blogg ibland. De pratade om bloggning, deras liv, hur man får sin blogg att växa m.m.

Några företag som presenterade uppe på scenen var Stor&Liten, HSB BoSpar samt Disney on Ice. Det var roligt att se Stor&Liten igen, de gör comeback på nätet, men de ska inte ha butik. Jag minns mycket Stor&Liten när jag var liten.

Vår dotter har redan fått HSB BoSpar i doppresenten. Jag rekommenderar er att börja bospara hos HSB. Jag tackar mina föräldrar som började bospara hos HSB åt mig redan jag var liten. HSB Bospar har en tävling där du kan vinna ett års bosparande om du deltar i deras pepparkakshusbyggartävling,  börja tävla här!

Disney On Ice är en is-show för hela familjen med alla Disneyfavoriter på isen. Tyvärr är vår dotter för liten att få se den. I januari och februari turnerar Disney On Ice i Sverige. Boka biljetter hos ticnet.se.  I Stockholm 3-8 januari, Göteborg 13-15 januari, Malmö 19.-22 januari och Linköping 3-5 februari.

Tack, Tehuset Java bjöd på te och godsaker!

Efter informationen fick vi mingla och besöka Alltforforldrar.se, Anna’s Profylax,  Bugaboo, Inreda.comOii, Weleda, Geggamoja, Yasuragi Hasseludden, och me & I som var på platsen.

Tack för alla fina presenter som fanns i goodiebag!

vår Flickr hittar du mingelbilder från eventet.

/Eva

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.