Vårt liv i Tyskland

Familjbloggmingel

Familjbloggmingel We R Family på Cafe Opera, ordnad av Loppi.se. Alla fick matpåse från Blueberry och laxsnittar från Bambino. Jag älskar Blueberry hälsoprodukter. Småbarnen fick fina purérätter från superkocken Tom Sjöstedt i Bambinos praktiska burkar. Vi önskade att få sitta och äta, men alla platser var fullsatta. Vi var tvungna att stå och det var svårt att mata min dotter. Vi fick se nya höstkläder från Name It och hörde om deras affärsidéer, fick veta mer om mässan Underbara barn i Älvsjö den 14-16 oktober, lärde oss mer om ekologiska leksaker från Gro Play och blev peppad av Leila Söderholm, tränare. Hon gav fina goodiebags från Life till oss alla. Jag fick en del tips genom Active Kids för vi har redan cykelvagn hemma. Det var roligt att se kläder som baby kan prassla med från Little Minds. Trots att bara det tog en och halv timme, fick man mycket information och såg många nyheter.

Det var kul att träffa en del igen. Efter eventet satt vi ute i det härliga vädret i Kungsträdgården och matade min dotter. Hon tyckte om puréerna från kocken.

Jag fick 20% rabatt hos Åhléns genom Loppi.se och köpte Name it vinteroverall till vår dotter på eftermiddagen och utnyttjade även presentkort som det fanns pengar kvar på.

/Eva

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mia Dahl

    Hej fam donner! Vad roligt att få följa m er i bloggen o få veta hur ni lever i Tyskland. Ni är aktiva o gör många roliga saker m er söta dotter, härligt! Du Eva är duktig på att fortfarande hänga m i olika evangemang. Jag har funderat några ggr att skapa en blogg om vår afoptionsplaner, men har inte blivit av än….
    Kramar fr oss i Solna