linnlissel

TVILLINGARNA | 11 MÅNADER

HUR KAN MINA BEBISAR VARA 1 ÅR NÄSTA MÅNAD?! Får panik.. 

Lorin: Följer efter en överallt och ropar man på henne så kommer hon krypandes hur glad som helst. Börjat peka på ”lampan” lite smått och vill gärna upp i ens knä hela tiden. Hon tar tag i soffan och vill upp men har inte förstått ännu hur hon ska göra. Men en väldigt envis liten tjej som ska ha allt som syrran har. Även om Lorin får en exakt likadan grej så duger inte det haha. Man får vara på sin vakt för Lorin slår allting i huvudet på stackars Leoni.

Leoni: Nu har lilltjejen förstått hur man tar sig framåt, hon kryper och sätter sig upp själv utan problem. Läst att de testar ens gränser och mycket tydligt så har Leoni en riktig pipa hon gärna använder (den pipan kan väcka de döda). Hon älskar att stå mot saker och är rätt stadig så länge hon håller i sig. Hon har börjat klappa händerna nu och drar fingrarna mot underläppen så det brummar.

Bästa: Att bägge börjat ta sig runt och att dom kan sitta med varandra ett tag så man hinner andas. Väntar på att dom ska börja leka med varandra på riktigt så kanske man hinner ta en kaffe i lugn och ro snart… Dom är så roliga! Vi brukar prata om att de inte är bebisar längre sorgligt nog. Man får så mycket kontakt med dom nu och Lorin säger MAMMA! TYP! Man hör att det är påväg, oftast när hon är lite pipig och vill komma upp.

Sämsta: Att Lorin bokstavligen slår allting i huvudet på Leoni… Måste verkligen hålla koll, hon får stå ut med mycket men försöker rädda henne ibland också, 05:00 går vi upp här hemma. verkar vara rätt normalt men ändå.. 06 hade känts så mycket bättre. TÄNDERNA, ska dom ha jobbigt med varenda tand som kommer upp? Det orkar inte jag…

Sömn: … med tänderna som strular så blir även nätterna sämre. Lorin har haft det jobbigt och blir otröstlig vissa nätter. Det skär i hjärtat och har slutat med att jag sover i soffan med henne. MEN majoriteten av nätterna är bra.. Lorin sover i sin säng med ett nattmål, ibland inget. Leoni bär vi alltid in till oss runt 10-11 men sen sover hon oftast bra.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.