linnlissel

TVILLINGARNA | 10 MÅNADER

Lorin: NU går det undan! Hon kryper (på sitt vis) överallt och dit hon vill! Hon bokstavligen kör över syrran om hon har något som Lorin vill ha. Det är kul att se Lorin ta för sig mycket mer nu. IGÅR lärde hon sig att klappa händerna, så gulligt! Hon kan sätta sig upp själv från mage och rygg, känns som att hon snart kommer ta tag i soffan och ställa sig upp. Hennes tänder är lite segare än syrrans men tycker hon klarar det rätt bra ändå. Sover oftast hela nätter i sin säng med lite ersättning en gång på natten. Försöker att ge henne mindre och mindre samt med vatten i.

Leoni: Känns som att Leoni på nytt blivit beroende av vår närhet. Oftast lite pipigare än syrran och vill vara nära. Hon blir så arg när Lorin tar hennes saker osv, kanske lite stressad över att hon inte kan ta sig runt som henne. Leoni tar sig fortfarande bara bakåt när hon försöker krypa haha, men tror det bara handlar om dagar för henne. Hon sitter stadigt men sätter sig inte upp själv. Hon somnar oftast gott i sin säng men vill in till oss på natten och somnar om där.

Bästa: Vi har börjat gunga ute och dom tycker det är så kul! Även fått i ordning deras rum och att sitta och leka där inne är så mysigt. Nu när de sitter stadigt själva och tar sig runt så är det mer liv här hemma, känner hur buset börjar komma! Förhoppningsvis börjar de bli vana med sina sängar också så hoppas på hela nätter av sömn snart.

Sämsta: Ju mer de börjar tar för sig ju mer kräver dom tillbaka också. Det här med att båda vill upp i famnen eller när en vill leka med klossar men inte den andra.. Önskar ibland att man hade fler och längre armar men i det stora hela går det bra.

Sömn: Har börjat bli bättre igen *pepparpeppar. Under natten vaknar Leoni och då går det inte att söva om henne om hon inte får komma in till oss. Det är ju faktiskt mysigt men vill att hon ska kunna sova hela nätter i sin säng också haha. Jag känner att det får ta den tid det tar, ingen brådska. Vill dom ha tryggheten mellan oss så ska dom få det.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.