linnlissel

Beroendet efter graviditeten och favvotightsen


Skönaste träningstightsen hittar ni HÄR. De har gravidtights också, men dessa funkade för mig även när jag var höggravid 🙂 snygga att ha utan träningssyfte också.

Nu har vi kört utan socker/onyttigheter i 2 veckor… Tanken är att köra i 3 veckor till sen efter det få unna sig någon gång. Jag har haft sånt sockerberoende efter graviditeten, antagligen på grund av sömnbrist men det är okej. Jag försöker gymma 1-2 gånger/v och de andra dagarna gå 10 000 steg för att hålla igång. Känner att jag äntligen börjar bli stark igen och kroppen svarar på träningen äntligen. Är så sugen på massa nya träningskläder men antar att det får vänta… Tjejerna behöver nya bilbarnstolar, yayyy, men sånt är prio nu 🙂

inägget innehåller adlink

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.