linnlissel

FÖRSTA DATEN OCH NYA ÖGONBRYN

Men hörni vilken lördag. Igår kväll kom Mamsen och B hit för att hänga här medan jag och Rickard va iväg en sväng. Jag var hemma under kvällskäket och gosade det sista med tjejerna sen drog jag mig när de va lagom trötta. Tror dom somnade inom en timme efter det så avslappnad var väll jag 🙂
Åkte in och mötte Rickard på hans jobb innan vi tog oss ett glas på east ute bland värmelampor. Första gången på 8 månader som vi var ute på stan utan barn, varför känns det som man rymt hemifrån? Det var så mysigt att sitta på en uteservering i januari(?) med sin pojkvän.. Kändes lyxigt och vi drog vidare till Supper där vi åt sjukt god tapas, rekommenderar!
Att några timmar såhär på kvällen kan betyda så mycket och vara så väl behövligt ändå. Var hemma igen strax efter 23 och tjejerna sov dessutom hela natten bägge två 🙂

Rickard jobbar idag också men jag är så nöjd över igår så idag går jag bara runt och myser!
Har för övrigt äntligen gjort ögonbryn. Just nu är dom väldigt mörka och markerande men färgen kommer lossna när de läkt och bli mer naturliga. Är såå nöjd, förhoppningsvis kommer man se lite piggare ut nu även när man är dödstrött och inte orkar sminka sig.. vardagslyx

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.