linnlissel

TVILLINGARNA | 8 MÅNADER

Lorin: Charmören som bara blir charmigare och charmigare! Säger det igen, men hon är så nöjd vår Lorin. Sover fortfarande som en gud i sin säng. Börjat sova på mage vilket kan väcka henne ibland men då somnar hon igen bara man vänder på henne eller ger henne nappen. Skiljer fortfarande 3-400g mellan damerna 🙂

Leoni: Vår knasiga lilla människa som har så mycket för sig i sin lilla kropp. Hon är aldrig stilla utan ska utforska ALLT! Hon vill fortfarande ha min närhet vilket betyder att hon sover tätt intill på nätterna mellan mig och Rickard. Skrattar som en kråka som att hon förstår att hon låter roligt haha.

Bästa: Dom kan titta på varandra i minuter och skratta! så otroligt gulligt, äntligen. Dom tar saker från varandra och kan ligga och yra med varandra. Så mysigt att se deras band växa mellan dom, Vi har ju varit iväg på vår första resa utomlands och det gick så bra! Skriver om det i ett annat inlägg men så tacksam över hur trygga och snälla de är båda två.

Sämsta: När ska de börja sitta?! haha.. Det kommer när det kommer och ibland håller de sig uppe ett litet tag innan de faller som korthus.

Sömn: Rätt oförändrat.. Lorin sover som jag skrev tryggt och gott i sin säng och Leoni mellan oss. De får en flaska i sängen på natten och somnar om.. Just senaste natten har varit lite sämre men tror det har att göra med resan.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.