linnlissel

TVILLINGARNA | 7 MÅNADER

Lorin: Nu går det undan! Här vänds det från rygg till mage och tvärtom, liksom börjat putta upp överkroppen med armarna. Hon har blivit så sjukt(!) morgonpigg.. Helst vill hon nog att alla ska upp och leka vid 04-05 men där får hon faktiskt lov att somna om… Runt 07 brukar hon få nog och vill inte ligga kvar i sängen längre. Förutom att hon är morgonpigg så är hon fortfarande så himla nöjd och glad oftast 🙂 Ska inte till BVC förren i januari men tippar på att vikten ligger på runt 9kg nu.

Leoni: Virvelvinden! Här är hon lite snabbare än syrran, eller har varit.. Så fort man lägger ner henne så vänder hon sig om, guppar liksom med hela rumpan så snart tar hon sig säkert runt lite. Hon har fortfarande lite jobbigare med tänderna. Börjat sova tillsammans med syrran men ibland slutar det med att hon kommer upp till oss ändå. Hon har så mycket energi! Kan nästan aldrig vara stilla. Hon behöver sin tid när det kommer folk, likaså syrran. Dom behöver få känna av situationen vilket även jag kan känna igen mig på även idag haha.

Bästa: Sagt det förut men NU får man en helt annan kontakt med dom. Vi kan skratta åt varandra, även tjejerna när de ser den andra 🙂 De har sitt egna rum nu.. Konstig känsla att sova utan dom men man får njuta av de nätterna som blir av. Lorin har börjat uppskatta att bada äntligen! Nu har vi fått badkar också så när de kan sitta själva kommer dom nog tycka det är ännu roligare.
Rutiner- nu känner jag dom så bra så man ser på dom när dom vill sova, äta, bajsa osv.. Man vet oftast vad som funkar 🙂

Sämsta: Tänderna. Nu ser man två vars på dom så vet säkert att det är de som spökar.. Leoni reagerar mest och har lite extra jobbigt. Vi försöker få bort ett mål mat om nätterna. Inte så lätt att ta upp och vagga om dom så de somnar när man har två små.. Nu äter dom runt 18-19 för natten sen gärna lite till runt 23-00. Vid 04 försöker vi som sagt få dom att inte vakna längre, men får ta sin tid.

Sömn: Vet inte om det är efter att vi flyttat, tänderna eller annat men de har vaknat några gånger per natt. Oftast somnar dom om efter en flaska men helst vill jag försöka sluta ge mat på nätterna som sagt. Jag tror dom börjar känna sig trygga nu och sömnen börjar sakta men säkert bli bättre. Lorin somnar alltid rätt enkelt i sin säng men Leoni behöver va uppe ett tag till och få somna i famnen innan man kan lyfta ner henne.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.