linnlissel

TUFF FLYTT

Vi har flyttat och jag är helt slut… Jag och tjejerna åkte upp förra torsdagen med mamma och bodde hos henne till på söndagen. Rickard var endast uppe med alla våra saker och åkte sedan tillbaka till Göteborg för sista jobbveckan.

Läget då, jag har varit ensam med tjejerna i vår inte så färdiga lägenhet sen måndagsmorgon. Min energi börjar ta slut, det är tänder på g, nya miljöer, och massa prickar som doktorn på kry tror är ett virus.

Väggar har kommit upp och deras lilla mysiga rum börjar ta fart. Det har målats en del men ej klart. Det är svinkallt i lägenheten så vi inväntar hjälp…

Idag var marken helt vit av snö så efter en promenad sover tjejerna i vagnen. Jag ligger som en död fisk och får panik av alla black friday deals, klickat hem lite till tjejerna men annars spyr man ju mest på allt nu!? Mitt huvud klarar inte av kaos haha jag vill ha lugn och ro både i livet och på internetsidorna om jag ska handla.

Rickard kommer hem på lördag, ingen längtar mer än mig! Kanske tjejerna..

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.