linnlissel

TVILLINGARNA | 6 MÅNADER

Låt mig börja kommentera att dom är ett halvt år? Mina små prinsessor som alltid kommer vara mina små bebisar oavsett ålder. Ett halvår med alldeles för lite sömn, träning och mat samtidigt som jag inte hade bytt ut det mot något i världen. Det mest självklara halvåret i mitt liv med er två.

Lorin: Min Lorin, min enkla, gosiga och glada lilla tjej. Magträningen går lättare och hon vänder sig ibland både från mage och från rygg. Man märker stor skillnad på styrkan när hon sitter upp i ens knä och när man bär henne. Hon gillar fortfarande inte att bada… men vi jobbar på det. Tar det lugnt och försöker stimulera henne med skratt och leksaker. Hon somnar så gott i deras säng på kvällarna efter sista matningen, aldrig något strul *pepparpeppar. Skötbordet är det bästa hon vet, hon blir så överlycklig när hon får ligga där haha. Vikt: 8300g, Längd: 68,5cm

Leoni: och min lilla Leoni, min enkla, gosiga och glada lilla tjej. Ja, för dom är faktiskt enkla bägge två. Skillnaden är att den här lilla tjejen kräver lite mer uppmärksamhet och närhet. Hon somnar inte lika enkelt som Lorin för natten men jag behöver inte gå omkring och vagga henne. Just nu får hon somna i min famn i soffan sen går vi och lägger oss i vår säng med en flaska, där sover hon gott. Hon älskar att bada! Ska bli så kul i nästa hem när vi skaffat badkar. Hon yrar för fullt och är för upptagen med livet för att vilja sova på dagarna. Snart är det nog full fart och man får vara redo så de inte rullar ner från soffan.. Hon vill gärna hålla i flaskan själv nu under matningen, även om det inte alltid går så bra haha. Vikt: 7950g, Längd: 69cm

Bästa: Trappat ner på antal måltider vilket ger mig mer tid till annat haha. Vi har börjat introducera gröt vilket de verkar uppskatta rätt mycket mer än morots- och broccolipuré..
Dom ser varandra mycket mer nu och kan skratta åt varandra. Längtar så mycket tills dom faktiskt uppskattar den andra och har kul tillsammans. Man får verkligen kontakt med dom och kan busa på ett underbart sätt nu där skrattet smittar av sig från bägge håll. Fötterna är ständigt rätt upp i luften och är nog bara en tidsfråga innan de söta små tårna når munnarna.
Lorin sover som en gud i deras säng, kanske för att hon får den för sig själv. Dom börjar bli för stora för att sova i samma men nu är det ju verkligen inte lång tid kvar tills flyttlasset går och de får en större säng. Även en vecka kvar till en väldigt efterlängtad ny och större säng till oss!
BARA några dagar kvar av att kånka liggdelarna ned/upp för trapphuset med chassit i bilen utanför, kan vara det absolut bästa innan min rygg går av. Tänk ändå hur allting löser sig 🙂

Sämsta: Tandsprickning? Vet ju inte säkert men känns möjligt. Tror att det är det som spökar hos framförallt Leoni på kvällarna. Helt plötsligt vill hon inte sova i deras säng. Hon blir ledsen/orolig om man lägger ifrån henne vilket resulterat i att hon sover hos mig. Visst, kan ju vara så enkelt att hon bara vill vara nära, men tycker mig se och känna något genom tandköttet samt att hon gärna biter på ett finger.

Att Rickard sover i soffan.. Leoni är ju världens bästa sovsällskap men R är rätt mysig också.
Med flytten kommer ju också nya miljöer. Jag hoppas tjejerna känner sig trygga fort i nya hemmet och i nya sängen.

Sömn: Som sagt, Lorin sover gott med oftast en flaska per natt som hon får i sängen. Leoni kräver lite mer närhet, en extra flaska samt några uppvak där hon måste känna att man ligger tätt bredvid. Runt 05-06 ligger Lorin och sjunger för fullt i sin säng, man möts av den gladaste bebisen i världen när man kikar ner. Hon får joina mig och syrran i sängen där de får en flaska sen med lite tur somnar vi alla 3 om.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.