linnlissel

BARA STRUL EN MÅNDAG..

Både jag och Rickard känner att det är lika bra att låsa in sig resten av dagen så inget allvarligt händer. Dagen startar med att R ringer mig och säger att jag måste ner med tjejerna och flytta bilen… Sagt och gjort fick frukost vänta, tjejerna fick hoppa ner i bilstolarna med pyjamas och kom tillbaka hem med en bot på 1100:-… Nackdelen med att bo i stan kanske, man betalar för att kunna stå på gatan men allt jävla byggande överallt nu gör mig galen.

Skitsamma! ”Det finns alltid folk som har det värre” som pappa alltid sa, in i det sista 🙁 Och så är det såklart men ibland måste man få svära åt sina egna problem även om dom inte är livshotande på något vis. Sen ringde BVC och bokade om tiden idag då tjejernas barnmorska var sjuk. Det löste sig såklart fint men det är aldrig kul när det är dags för vaccin.

På väg hem pratade jag med brorsan och då var det annat som strulade vilket vi inte har tid med samt att vi bara vill få allt klart som har med det att göra..

Besöket hos BVC gick bra, tjejerna ligger på strax under 8 kg. Önskar jag kunde byta plats och ta de där dumma sprutorna åt dom.  Vi har bara myst efter det och har ingenting annat planerat för resten av dagen. Ibland har jag fortfarande svårt att greppa att dom är mina….

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.