linnlissel

SPONTANITET MITT I VECKAN

TACK tjejer för att ni tog sovmorgon idag. Nu sitter vi i soffan alla 3, klunkar kaffe och kikar på idol.
När Rickard var hemma från jobbet igår så tyckte han vi skulle gå ut och äta. Världens bästa idé, det var 19 grader ute så vi passade på. Vi satt på ett jättemysigt ställe på tredje lång som hette contrast tror jag. Älskar spontana saker som en sån här enkel sak egentligen och mitt i veckan. Tjejerna sov gott i vagnen och när det började bli kallt runt 20 gick vi hem.

Vi kollade på andra delen av kapten klänning, HUR ÄCKLIG KAN MAN VARA? Känner sånt hat när jag tittar på det och förstår verkligen inte hur vissa människor fungerar….

Lorin verkar ha lärt sig att sängen betyder sova, hon kan ligga där och kika lite ett tag men sen somnar hon. Leoni däremot… Hon måste vaggas varje kväll innan man kan lägga ner henne i sängen, men det är ju egentligen väldigt gosigt 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.