linnlissel

SJUKGYMNASTEN MED TJEJERNA & ALKOHOLFRITT


Hur ska jag förklara för Leoni att hon inte bara hade mindre hår är Lorin som liten, utan även snett huvud? Inte lätt att vara yngst ibland haha. Leoni har verkligen en favoritsida, vilket hon kan ha haft redan från i magen. Hos sjukgymnasten igår fick jag höra det man redan visste… Ligga mer på mage samt på andra sidan….. Fick dock svart på vitt att det var 6mm ”snett” vilket inte är jättemycket. Ska tillbaka om 2 veckor för att se att det inte blir mer. På bilden ovan ser ni en alldeles gråtfärdig Lorin(?). Leoni levde life hos sjukgymnasten då allt fokus landade på henne, medan Lorin fick ligga på en lekmatta på golvet vilket inte alls uppskattades.

Nu ligger vi i soffan, dom har börjat sova så himla bra på nätterna. Igår somnade Lorin efter matningen runt 19 och sov tills matning vid 03 och 08:30, Leoni 21-03-08;30 🙂 Börjat köra samma rutiner varje kväll vilket verkar vara populärt, men ibland måste jag peta på dom för att själv kunna slappna av..

Jag och Rickard kör sockerförbud fram till tjejernas dop 5 oktober! Med det menar vi allt onyttigt som godis, chips, glass, alkohol osv… Min tid som gravid och bebisbubbla får vara över nu! Behöver detta som en kickstart för mig själv att komma in på rätt bana 🙂 Ska även köra alkoholfritt fram till nyår…

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.