linnlissel

TVILLINGARNA | 3 MÅNADER

Lorin: Hon ler så mycket nu, och skrattar! Man får verkligen kontakt med henne, så mysigt. Hon har blivit så cool, oftast inga problem att lägga henne i deras säng för natten. Ska väga och mäta först den 22a, men gissar på att de närmar sig 6kg snart! Fort går det…

Leoni: Behöver fortfarande lite mer närhet på kvällarna, somnar gärna på mig i vår säng. Hon skrattar också så mycket och ler. Bägge två är såå mysiga på morgonen när de får komma till vår säng, svinnöjda då och bara skrattar. Sen är händer i munnen en favorit hos bägge!

Ska bli intressant att se när de börjar skilja sig mer mellan dom. Än så längre är de faktiskt rätt lika. Väntar också på att dom ska hitta varandra, se varandra och skratta tillsammans. Nu känner de nog mest av varandra och är trygga i den andras närhet 🙂 

Jag: Det är SÅ skönt att gymma! Känner att jag börjar bli mer mig själv igen. Jag är ju helt beroende av tjejerna, speciellt nu när man får en annan kontakt med dom. När jag är på gymmet 1h känns det som jag varit iväg i en evighet. Har haft med dom till gymmet första gången också, det var inga problem 🙂 . Tycker tiden går så himla fort, 12veckor redan! Tänker så mycket på framtiden tillsammans med dom haha..

Bästa: Det där riktiga skrattet jag saknade i 2 månaders inlägget är här nu, helt underbart! Dom kommer ju skratta åt en ännu mer snart, men nu ser man i deras ögon hur glada de är på riktigt.

Sämsta: Jag ammar ingenting nu, varken på nätter eller bara som tröst. Det är blandade känslor. Hade jag kunnat hade jag ammat längre men eftersom tjejerna tar flaska så blev det mindre och mindre mjölkproduktion.

Sen har det varit så pass varmt här att vi mest legat inne i lägenheten framför fläkten… Skönt nog börjar det bli svalare igen.

Dom hatar att ligga på mage… försöker träna på det iaf någon minut om dagen men det är inte populärt.

Sömn: Senaste veckorna har dom sovit riktigt bra! Nu går det 3-4h mellan maten på nätterna och någon gång har det faktiskt gått 5h, någon gång… Jag tycker det är så mysigt att ha dom i vår säng men med tanke på att vi ”bara” har en 1,60 säng så blir det väldigt trångt. Dom sover hela nätterna i sin säng förutom när vi tar upp dom för mat, men de somnar om snabbt efteråt igen. Vissa kvällar vill som sagt någon somna i vår säng fram till nästa matning (oftast Leoni).

 

Ser ni vem som är vem?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.