linnlissel

SÖMNPROBLEM OCH GYM

Är det normalt att kroppen typ stänger av sömn när man inte fått sova på länge? Igårkväll låg jag vaken i 4h innan jag lyckades somna. Hade liknande känslor dagarna efter förlossningen på BB. Är som att kroppen inte tillåter sig att sova, så fort man är påväg att somna så fick jag obehagliga skakningar i kroppen och blir nästan illamående…

MEN vad är sömn när gymkortet började gälla idag efter 2 månaders frysning. Jag var svettig redan innan jag börjat träna eftersom tjejerna låg klarvakna i babyskydden, fuck tänkte jag. Deras största ögon låg och kikade fundersamt på mig när jag körde på och tillslut somnade dom!

Dagens pass blev lite disco men helt okej: 

Några vändor rörlighet med pinne.
Enbenshöftlyft med resistance band & höftlyft mot bänk.
Dips mot bänk
Diagonallyft / hälsande hunden
X-drag i kabelmaskin för rygg/baksida axlar
90 graders (nästan) walking med resistance band. Går både sidleds och framåt/bakåt BUUUURN
Triceps med kablar
Bröstmaskin, pec-dec
Raka mark i smithmaskin
Rodd i TRX
Rullade på foamrollern

Hädanefter ska jag köra mer planerade pass så man går ner och kör det man ska, men idag var det skönt att bara känna av kroppen  🙂 Kommer starta med helkroppspass innan jag börjar dela upp muskelgrupper mer. OCH så skönt det var, det gick ju hur bra som helst att ha med sig sina nya gymkompisar *pepparpeppar

Sen har vi min nya supersmoothie:

banan
mandelmjölk
fryst mango
proteinpulver, vanilj
lite havregryn
chiafrön

 

BON APPETIT

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.