linnlissel

FLYTTAR UT FRÅN STAN

Idag kom dagen… Dagen både jag och R fick mer förståelse för alla ni som flyr staden efter man fått barn. Efter att vi packat in två varma bebisar i bilen och kittat oss med mat och UV-tält började jakten. I säkert 1h försökte vi hitta en parkering på någon badplats vänlig nog för barnvagn. Klippor känns inte som ett alternativ den här sommaren och säkert inte närmaste åren heller.

Väl framme tog vi den första (enda) tråkigaste platsen som fanns ledig och började med UV-tältet. TACK till dig som kom fram och hjälpte oss innan vi (jag) fick utbrott. Skriver bara kort och gott att det var aaaalldeles för mycket människor, alldeles för mycket liv och så vidare.. Just där och då kände vi båda att det var första och sista gången vi drar till en allmän badplats nära stan.

Jag vill bara ha en pool eller ett hav för oss själva, helt utan människor just nu. Behöver oss fyra.

Dagar som idag när det är 30 grader ute mår nog alla bäst av att bara ligga hemma framför fläkten. Förhoppningsvis blir det en sommar nästa år också…

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.