linnlissel

INBJUDAN BEST SECRET

Hur söta?? Spanade in dessa redan när jag var gravid och så nu fanns dom på best secret för nästan halva priset. Börjat få lite panik för att tjejerna växt så mycket! Dom får gärna vara mina små bebbar ett tag till. Men klickade hem dom i 6-9 månader så man har något att se fram emot med att dom växer 🙂

Man måste bli inbjuden av någon för att kunna handla så om ni inte redan är medlemmar där så kan ni bli det HÄR 🙂 

Vi har verkligen flängt runt i sommar och igår var nog alla fyra lika nöjda över att vara hemma. Blir lite lugnare tempo den här veckan, njuta av varandra och att det ska bli bra väder! Nu väntar jag på att R ska gymma klart sen ska vi ta en promenad bort och förhoppningsvis boka tid för tatuering. Kliar i kroppen på mig av sug så nu är det dags. Fick ett presentkort förra sommaren på min examen men sen blev jag gravid…

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.