linnlissel

HEM TILL GÖTEBORG

Ligger och dricker kaffe i sängen och är så nöjd över senaste veckan. Våra sista dagar i Stockholm bjöd på sol 🙂

Vi tog bilen till Vaxholm och båt vidare ut till Grinda. Där badade vi och åt världens godaste skagenpizza på västerbottenost! Fick bli ostbricka till middag senare den kvällen 🙂 Alltid en nappflaska med på alla bilder …

Vi tänkte åka hem igår men valde att stanna en extra dag då det ändå var nice väder. Och jag fick en extra dag med mina fina vänner, verkligen inget mig emot. Några filtar och några timmar i kvällssolen fick knyta ihop stockholmvistelsen för den här gången.

Såklart det är supervarmt när man ska åka hem, men lika varmt imorgon så spelar ingen roll om vi väntar ytterligare en dag. Vi packar ihop och åker senare idag så är det förhoppningsvis inte lika varmt i bilen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.