linnlissel

STOCKHOLM

Äntligen kan jag skrika ut att jag är i Stockholm. Har varit så jobbigt att inte försäga mig då vi överraskade vår Finen med en babyshower i lördags. Blir så glad i själen av att träffa mina bästa vänner, att vi har en hel drös med bebisar?? Vad hände?

Vi bor hos mamma och som alltid när man är här uppe så blir dagarna fullbokade! Vi passar såklart på att hänga med mina vänner och familj. Vi har gått på visningar! Göteborg eller Stockholm, ingen vet… inte ens vi.

Hängt i Sumpan, och en sväng i stan. Tänk att för bara något år sedan stod man i baren på Public och drack Amaretto sour med sina bästa vänner. Det är utbytt mot gravidmage, bebisar och en lunch. Så mysigt att vi går igenom alla perioder i livet tillsammans. Innan barhäng var det bara fotboll som gällde och idag är vi mammor!

Nu sitter vi packade i bilen påväg till Vaxholm. Blir båten ut till Grinda idag 🙂 Förhoppningsvis kan Stockholm bjuda på lite sol…

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.