linnlissel

KROPPEN

Hur cool är inte kroppen egentligen? Jag var verkligen SÅ trött på att vara gravid men när jag ser tillbaka så känns det som att graviditeten gick så fort, var jag ens gravid? Idag var jag på efterkontroll hos barnmorskan. Jag känner mig nästan helt som mig själv igen förutom att jag saknar en del muskler… Magmusklerna hade nästan gått ihop helt vilket är sjukt bra såhär 7 veckor efter en tvillinggraviditet. Lovade dock att vänta några veckor till med att gymma just mage.. Har 5 kg kvar som säkert försvinner så fort jag börjar gymma igen (längtar ihjäl mig).
Jag har börjat springa! Det går inte snabbt, och det är inga längre sträckor men känslan är underbar. Babysteps

Tänk att dessa små godingar låg i min mage, jag frågar mig hela tiden hur ni fick plats och är så kär i dom så jag spricker.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.