linnlissel

SKRIK AV NYA INTRYCK?

Igår tog vi oss iväg på första lilla familjeäventyret haha. Vi åkte ut till Marstrand och bara strosade runt. Efter några timmar slog vi oss ned på Marstrand havshotell och det var så himla behagligt! Jag är så svag för vatten… vatten,vatten,vatten. Ett glas rosé, bra väder, lite musik, västkusten och mina tre hjärtan, då mår man.

Men sen kom vi hem! Hela dagen gick så bra, men det är någonting när vi varit iväg eller haft mycket besök hemma. Hur är det med nya intryck? Känns som att det lätt blir lite för mycket för våra tjejer. Även om de hur lugna som helst under själva dagen så har de så svårt att koppla av senare mot kvällen vilket resulterar i skrik…


DAGARNA SOM VARIT har vi tagit oss ut på en del promenader, njutit av kvällssolen och försökt ta in att det faktiskt är sommar nu!!
Liverpool har vunnit CL! Rickard var nervös redan när han vaknade på morgonen, mest för att tjejerna skulle skrika och ”störa” hans fokus från matchen haha. Dom sov i 90 minuter! Sanningen är att jag vaggade/ammade dom i 90 minuter….

Vi har även varit på östra för hörselscreening, allting såg fint ut samt kontroll hos BVC. Nästa besök tror jag att Lorin nått 3kg, återstår att se 🙂

Idag är det Sveriges nationaldag och det är typ 100 grader ute… Vi ligger som i en grotta här hemma, fläkten är på och dragit ner för fönstret. Klart man hade velat gå ut i solen! Men två utslagna bebisar bredvid mig med värmeutslag säger att det blir en dag hemma i skuggan. Hoppas att vädret håller i sig såhär i sommar!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.