linnlissel

FÖRSTA DAGARNA, BVC och ROSÉ

Nu har vi fått testa på det nya livet i sex dagar på hemmaplan. Sakta men säkert börjar vi hitta rutiner som passar våra små tjejer och oss själva. För det mesta är dom än så länge världens snällaste. Skriker knappt, gnäller lite när de vill ha mat, ny blöja eller närhet sen går det över. Vi har haft 2 nätter som varit värre än vad det brukar. Hjärtat går ju sönder när ingenting hjälper… Oftast lugnar de varandra men ibland kan ett skrik även trigga igång den andra haha.

Besöken kommer med jämna mellanrum. Man blir ju faktiskt stolt som en tupp när man får visa upp det finaste vi har. Kusiner har varit här, vänner, morbror och farbror. Farbror och Kicki kom förbi med fika haha, gigantiska bullar och minitjejer.
Jag gick nog både lite för långt och för snabbt i helgen, inte lätt att känna av vad kroppen orkar. Även fast den återhämtat sig så sjukt bra så är det absolut en bit kvar innan jag kommer ut på ordentliga powerwalks! En dag i taget..
I söndags kom äntligen mormor och Akilles hit. De ska stanna kvar i en vecka. Hon fick agera i natt när Leoni vägrade sova och jag gav upp efter kanske 2 timmar av vaggande, ammande, gosande, blöjbyten osv… Då fanns mormor och Leoni somnade tillslut nöjt ute hos henne. 🙂

Igår invigdes badbaljan vilket inte verkade vara en hit haha. Idag var BVC hemma hos oss. Hon möttes såklart av två hyfsat nöjda bebisar. De båda har äntligen gått upp till sin födelsevikt, Leoni har till och med gått om den vilket är bra då hon var så liten. Nu ligger dom på stadiga 2550g och 2300g, Vi pratade mycket om hur man ska få ihop matandet. Att helamma två stycken tar verkligen mycket tid. Jag vill amma, det är mysigt och det har gått väldigt bra hittills men det är skönt att kunna komplettera ibland med ersättning för att underlätta lite för sig själv. Dubbelamma går när det krisar men känns som att både jag och tjejerna föredrar att ammas en i taget.

Efter BVC idag passade jag och Rickard på att dra ner på stan en sväng medan mormor var hemma. Så skönt att få fixa sig lite och komma ut men jag saknade dom nästan direkt haha. Vi passade på att äta på ett ställe jag velat testa i nästan 2 år. Även om man inte satt kvar jättelänge och njöt så gjorde det så mycket att få till en sån stund för bara oss. Väl hemma igen så hade ju såklart tjejerna haft det superbra, ingen anledning att stressa…

Nu måste jag pumpa! Tjejerna sover så gott här bredvid medan det känns som att brösten snart ska explodera…

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.