linnlissel

Hemskickade från BB

Förväntansfulla var vi inne på förlossningen igår. Det första barnmorskan sa var att en igångsättning kan ta lång tid, vilket jag fasar för. Väl inne i vårat rum de kommande dagarna började vi med CTG för att se hur tjejerna mår. Rummet vi skulle få träffa våra bebisar i. Efter ett tag kommer en läkare in och säger att allt ser jättebra ut… Sen kommer det ”Vi kommer tyvärr inte kunna sätta igång dig ikväll”. Just där och då kändes det okej, vad gör några timmar hit och dit. Anledningen till det var att Östra var alldeles fullt och de hänvisar folk till andra förlossningar. De vågar inte starta mig om någonting skulle hända, vilket är fullt förståeligt. Något besvikna åkte vi hem igen.

Nu ligger man här, klarvaken och samtidigt dödstrött. Väntar på ett positivt samtal från förlossningen… Just nu känns det som att vi aldrig kommer att få se våra tjejer…

Är det okej att väcka sin kille nu för frukost? Jag tycker nog det! Kan bli en frukostbuffé! 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.