Liniz's resor

Vinn ett presentkort på 900 kr på Nacka Forum

I helgen den 28-29 september har Nacka Forum en händelserik modehelg i samarbete med Sephora och Emma Wiklund. Söndagen den 29 september är dom yngre besökarnas dag då Nacka Forum bjuder på barnmodevisning och uppträdande med Oscar Zia. Barnen får även chansen att pyssla i Nacka Forums egen pysselhörna och träffa Nacka-Nallen. De har även gratis barnpassning under hela helgen mellan kl. 12-17 i Nacka-Nallens lekland på plan 2.  Så jag funderar faktiskt på om vi ska åka dit. Än så länge har vi inga direkta planer i helgen.
 
Redan innan eventhelgen finns det möjlighet att gå in på Nacka Forums Facebook-sida och tävla om ”shopping för 10 000 kr” https://www.facebook.com/NackaForum/app_575751319154401.
Nu har ni även chansen att vinna ett presentkort som går att använda i alla Nacka Forums butiker till ett värde av 900 kronor. Perfekt till barnens vinterkläder eller vinterskor, eller vad ni vill! OM ni  nu inte bor i Stockholm så är ju detta ett perfekt tillfälle att åka till Stockholm för en shoppinghelg framöver och använda presentkortet?  Kanske julhandla i storstan? 😉 Nacka Forum är fantastiskt fint och mysigt och man får känslan av ett exklusivt shoppingcenter. Vi har varit där flera gånger.

 

Att tävla är som vanligt väldigt enkelt;

* Dela bara detta tävlingsinlägg på din egen  Facebook sida/status (gilla gäller ej utan dela). Har du inte FB, så maila inlägget till minst 10 vänner och skicka en kopia till mig [email protected]

* Kommentera vilket namn du delar tävlingen i en kommentar.

Tävlingen pågår tom  30 september 23;59!

Lycka till!!! :)

************************

Vinnare blev;

* Elin L

STORT GRATTIS!!!

************************

Vinnarna presenteras på bloggen ett par dagar efter tävlingen avslutas i DETTA inlägg,  håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. 

(Maila mig på [email protected] OM du har vunnit och märk mailet med vad du har vunnit).

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Christina Frisberg

    Jag har delat tävlingsinlägget offentligt på fb under Christina Frisberg. 🙂
    Jag skulle ju bara bli jättelycklig om just jag hade turen med mig och vinna presentkortet, med det skulle jag faktiskt kosta på mig själv några läckra klädesplagg , i min nu lite mindre storlek har lyckats träna bort 10 kilos övervikt sedan i våras och är ju jätteglad/stolt över min nya lite snyggare/friskare kropp, men tyvärr har jag inte mycket att ta på mig som gör de nya formerna rättvisa, det mesta hänger som trasor på kroppen, så det vore rena uppmuntrings boosten med lite nytt!!!
    KRAMELIKRAMEN!!! <3

  2. Sanna

    Wow, vilken vinst! Det vore perfekt att vinna nu när alla inköp kommer i samband med höst och vinter och både min och dotterns födelsedag.

    Har delat på FB (Sanna Kaakinen).

    Kram Sanna

  3. Helena

    Underbart! Nacka forum är vårt stammis shopping-centrum och jag skulle bli överlycklig för en vinst där!!!
    Jag har delat på FB i Ditt namn!
    Stor Bamse kram och håller tummarna så knogarna vitnar!!

  4. Katja Själander

    Jag har gillat och delat i namnet Katja E Själander: https://www.facebook.com/katja.e.sjalander
    Jag skulle bli så otroligt glad att vinna detta presentkort! Det är vår närmaste köpcenter (vi bor i Gustavsberg) och det är här vi handlar i princip allt till oss och våra 4 barn. Här finns också gott om mysiga restauranger och caféer som vi gärna besöker. Hoppas hoppas hoppas!!!

  5. Fröken M

    Vinterkläder till barnet ? No way !!
    Här är det jag som vill Shoppa och det skulle utan tvekan bli underkläder för hela slanten till MIG: )
    I början av november firar vi vår första bröllopsdag
    och det finns en liten tanke om att fira den i huvudstaden…
    Så ååååh va jag håller tummarna !!
    Delar – m mela johannesson !
    kram

  6. Johanna Kenas

    Åh, ännu en kanontävling! <3

    Älskar Nacka Forum och skulle mer än gärna shoppa loss lite extra där nästa gång. Vi kanske ses i helgen? 🙂

    Kram och tusen tack för senast! 🙂

  7. Angela Weihs/Cutekids

    Vad kul, det är barnen från Cute kids som går visningen i Nacka Forum på söndag.
    Så om ni är där får du komma fram och hälsa på mig. Jag är den där stressade galningen bakom scenen nånstans:) Självklart vill jag tävla här hos dig!
    Eftersom båda mina döttrar också är med på modevisningen o alltid tjata om att köper kläderna de visade, skulle ett presentkort sitta bra.

  8. Jennie

    Tävlar givetvis i ännu en supertävling hos dig! 😀
    Är ofta i Forum älskar deras butiker. Dessutom har de Jackie! LOVE!

    Delar givetvis i Jennie Pihl 🙂

    kram

  9. angelixa84

    Åh ja!
    Att skämma bort mig själv vore toppen nu!

    Jag har bara bloggvänner och läser många bloggar där alla är bosatta i sthlm och jag är ju tyvärr inte det och känner ett stort avund varje gång det skrivs om Täby centrum, Farsta centrum, Nacka centrum eller sthlm centrum. Ni har så många butiker som inte vi har, som Lush exempelvis som jag ÄLSKADE att shoppa i när vi hade butiken i Västerås. Så nu passar jag på de få gångerna jag besöker sthlm -typ 1ggr/år- och då shoppar jag till en förmögenhet. Så att vinna detta presentkort skulle vara för mig magiskt och helt fantastiskt. Jag hoppas verkligen *håller tummarna*

    Delar på facebook/Angelica Broman

  10. liselotte

    Är gärna med och tävlar, har delat på facebook, liselotte andersson. Tänk att få vinna detta, då blir det en liten Stockholms tripp för oss, så kul!
    Mvh Liselotte