Laila Högfeldt

Bananpannkaka utan mjöl <3

IMG_20170608_111915_446

Alltså lyckan igår när vi gjorde världens godaste bananpannkakor här hemma. Niclas sa att den var helt otrooooligt god och barnen åt och åt och åt. Egentligen förstår jag inte varför vi (läs jag) gör det oftare. Det är både nyttigt och gott samtidigt som man kan göra det ännu mer matigt genom att servera med keso eller något annat gott tillbehör som man tycker om. För att inte tala om att man kan servera bananpannkakorna som en efterrätt också. 🙂

De är snabba att göra, mjölk- gluten- och sockerfria =) De är verkligen fantastiskt goda! Ni måste testa dessa till helgen =)


 

Du behöver (2 portioner, totalt 6 pannkakor):

1,5 banan ♥ 2 ägg ♥ 1 tsk bakpulver

 

Gör så här: 

Mosa bananen med en gaffel. Blanda i ägg och bakpulver. Blanda och mosa samman allting till en smet. Allting behöver inte vara perfekt mosat men det ska inte finnas några stora bitar i.


IMG_20170608_112016_126

IMG_20170608_112042_622

IMG_20170608_112102_266

IMG_20170608_111937_009

Per portion: 140 kcal, 6,5 g protein, 20 gram kolhydrater, 4,5 gram fett. 


Läs även: Få 175 kr i rabatt för att handla mat online 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mari

    Älskar också dem! Spå gott och samtidigt nyttigt. Steker mina i kokosolja så får de lite kokossmak också. Kanske du också gör men annars ett tips 😉

    1. lailahogfeldt

      Eller hur, sååå gott!! =) Jag stekte faktiskt mina också i kokosolja =) Älskar kokossmaken precis som du! Såå mumsigt =) <3 Så jättebra tips om någon annan här läser kommentarerna =) <3