Vår sista middag i NYC åt vi på Mr Chow i TriBeCa. Det är en kinesisk finare restaurang med helt fantastisk mat. Vi har varit på Mr Chow tidigare, men då i LA, Beverly Hills, (vilket vi älskade). Så vi blev verkligen glada när vi lyckades få ett bord i sista minuten 🙂
Vi frågade servitören vilka rätter han föreslog och då sa han några rätter som vi beställde. Till förrätt tog vi karamelliserade räkor med valnötter som var fantastisk god! Och till huvudrätt pekinganka som också är helt fantastisk! De andra två rätterna minns jag inte namnet på, men de var också jättegoda 🙂
Bild på karamelliserade räkorna.
Jag tycker också som susanna att maten är viktig på resa. Finns två länder vi i nte åker till igen pga maten. Hitills har jag ätit bäst mat i Grekland och Thailand. Har dock inte varit i så många länder
Eller hur! Vilka länder tyckte du inte hade bra mat? =) Det finns ett land som vi skulle vilja åka till, men alla säger att maten där är fruktansvärd.. så därför vågar vi inte åka dit, haha =) Jag tycker att Italien alltid har god mat också =)
Kul att maten var bra här då eftersom det blev fel på den föregående…
Jag tycker att matupplevelser är en sån stor del av resande och semestrar. Jag har en lista på mat som jag vill äta när jag kommer hem till Sverige. Typ Toast Skagen, fiskgratäng och köttbullar. Plus mycket annat förståss.
Jag håller verkligen med dig, för oss är maten så viktig =) Men åhh.. allt du radar upp är ju så gott =) Klassisk svensk mat är alltid en favorit =)